Chance for livet poker turnering

chancen for en royal flush i texas holdem

En rapport bestilt af Malta Gaming Authority (MGA) har fundet, at mere end halvdelen af Malta ' s befolkning brugte penge på gambling i 2015, til et samlet forbrug for €125. Undersøgelsen, der blev gennemført mellem 2015/16 på en stikprøve gruppe af 1000 Maltesisk, nederlandsk, fandt, at den Maltesiske lotteri vist sig at være den mest populære form for gambling, der tegner sig for næsten 50% af de samlede indtægter chance for livet poker turnering.
Det fandt, at 56% af befolkningen i alderen 18 år og derover havde brugt penge på en eller anden form for gambling i 2015, med den gennemsnitlige ugentlige udgifter bliver ca 12.30 chancen for en royal flush i texas holdem. Undersøgelsen viste også, at næsten 46% af befolkningen, der regelmæssigt deltager i 'frit spil', herunder internet spil og gratis-at-spille digitale spil chancen for flush i texas holdem. Kun 1% til 2% af befolkningen, der har brugt penge på spil rapporterede en negativ indflydelse på deres livsstil, med arbejdsløse personer i alderen 45 år eller derover er mest tilbøjelige til at deltage i betalt gambling.

På en pressekonference annoncerer undersøgelsen, Silvio Schembri, Statssekretær for Finansielle Tjenesteydelser, sagde undersøgelsen "var nødvendig for fuldt ud at forstå effekten af gambling adfærd på det sociale liv af den Maltesiske befolkning, såvel som at forstå de økonomiske konsekvenser, det har på deres daglige liv." Samtidig anerkender de positive virkninger af Igaming industrien på den Maltesiske økonomi, Schembri understregede vigtigheden af regeringens rolle i udformningen af politikker til at sikre denne aktivitet, uden at det indvirker negativt på samfundet. MGA ' s Bestyrelsesformand, Joseph Cuschieri tilføjede: "For første gang udgiver vi en videnskabelig undersøgelse, som klart formulerer gambling adfærd af den Maltesiske befolkning chance for en straight i texas holdem. Dette bør hjælpe med alle interessenter til at forme politikker, der er baseret på videnskabelige data snarere end visninger eller myter dermed en mere kvalificeret debat om de økonomiske og sociale virkninger af gambling i Malta. Undersøgelsen giver også størrelsen og omfanget af potentielle ludomani problemer i Malta". sheraton casino i sydney i nova scotia.