Side udbetalinger på spilleautomater

hånd odds i texas hold ' em

Brainstorming-session, herunder nogle af de førende akademikere, teknologi eksperter, afhængighed specialister, og Stammer ansvarlig gambling eksperter, for at se om AI havde kapacitet til at lokalisere specifikke gambling mønstre, der kunne wheedle ud potentielle spillere med problemer, før de nogensinde har udviklet et problem side udbetalinger på spilleautomater.
Vi nåede ud til Vil Mace til at tale mere om dette emne og vil være at bringe dig resultaterne af interview, at i på grund af kursus hånd odds i texas hold ' em. Den store dybde af AI kunne bidrage til at forbedre disse områder.
I en LinkedIn-artikel, Muskatblomme talte om en nylig pow-wow the Kindred Gruppe, som blev afholdt i forbindelse med Karmarama og fredag Club hånd for texas holdem poker. Slægt Futures – den innovative del af den Slægt, Gruppe – er opsat på at bruge Kunstig Intelligens til at spotte spillere med problemer, før de selv udvikler et problem. Nogle af de lyseste hoveder i STORBRITANNIEN mødtes for at afgøre, om AI kan bruges til at afsløre vinderne i gambling industrien, men taberne.
For eksempel, i betragtning af upålidelighed af selv-udelukkelse data, og problemet med tracking spillere, der bruger flere gambling virksomheder, fremme af behovet for en industri-bred intervention. Der var andre kritiske faktorer, der er mennesker der kæmper for at tage hensyn til hand of fate 2 gambling hans.