Jogos do poker texas holdem

jogos de slots machines gratis

I en vedvarende indsats for at vokse rækkevidden af sine produkter, hvilket turnkey leverandør af løsninger Oryx Gaming har set sin vej ind i den Slovakiske og tjekkiske markeder, partnering med Synot Gruppen mærker Easit og Synot Interaktive. Det nye indhold aftale giver parret at tilbyde Oryx ' s forskelligartede indhold til forskellige førende aktører i Slovakiet og tjekkiet, i tillæg til andre vigtige regulerede områder. Distribution af indhold: Ifølge pressemeddelelsen, den Synot interaktiv platform har allerede sikret "en stor del" af Oryx ' s remote gaming server (RGS) indhold og har til gengæld stillet til rådighed til sine partnere, herunder Joker i Letland, MaxBet i Serbien, og førende tjekkiske operatør Synot Tip.
Desuden, Slovakiets nationale lotteri operatør, Eleutheros, vil få adgang til et udvalg af spil, fra Oryx ' s premium RGS partnere via Easit gaming platform. Head of Sales for Easit, Jiri Klusacek, kommenteret den nye partnerskab.. jogos do poker texas holdem. "Vi ser frem til vores samarbejde, og vi er meget begejstrede over de spil, som ORYX provides jogos de slots machines gratis.

By tilføjelse af ORYX indhold til vores omni-channel platform vi udvider vores muligheder, og vi er i stand til at tilbyde stor gaming indhold til vores operatører i syv forskellige markeder." Oryx roser sin indtræden i to Centrale Europæiske landets markeder som endnu en "milepæl", der for nylig har væsentligt forbedret sine fodaftryk på tværs af kontinentet jogos de slots online gratis. Denne seneste aftale, som en kendsgerning, er lige i hælene på Bragg Gaming Group (TSXV:PRALE) selskabets samlede portefølje vil leve i Tyskland med Betway via Oryx-Hub jogos gratis casino maquinas slots.
Lovende marked: Administrerende Direktør for Oryx Gaming, Matevž Mazij, Administrerende Direktør for ORYX Gaming, kommenterede også på ny linjeføring, at tilføje... ", Som vi ind i det nye år vil vi fortsætte med at fokusere på at udvide til nye regulerede markeder og til at vokse rækkevidden af vores produkter. "Den tjekkiske online-markedet har set nogle imponerende vækst, da det åbnede op for licenser og vi er begejstret for de muligheder, der ligger forude efter partnering med EASIT og SYNOT INTERAKTIVE i en aftale, der vil også se os med at nå førende aktører i Slovakiet samt andre områder." Licenseret af både Malta Gaming Authority (MGA) og den rumænske National Gambling Kontor (ONJN), Oryx er kompatibel, der er certificeret eller godkendt til at operere i 18 andre store jurisdiktioner og er akkrediteret med ISO/IEC 27001-Certificering for sin Information Security Management System (ISMS). skala nel poker texas hold ' em.