Zynga poker como se juega

zynga poker como ganar trofeos

Niues J.

Gary Pretlow, der er leder af New York Forsamling Racing og Væddemål Udvalg, antydede, at han er villig til at støtte bestræbelserne på at legalisere online-poker i New York i et interview med den FIOS1 News network. At diskutere udsigten til online poker, Pretlow sagde, at hvis New York beboere til at engagere sig i at spille poker online, han ønskede at sikre, at spillene var så retfærdig som muligt zynga poker como se juega. Legalisering af online poker i New York er blevet et varmt emne i den stat, hvor to separate regninger er blevet foreslået hidtil.

Den første regning, S3898, for nylig blev re-introduceret til Senatet med Senator John Bonacic og har allerede tjent en positiv afstemning af Senatet ' s Racing, Spil og Væddemål Udvalget i februar. Den anden er en næsten identisk regning fra Pretlow, der fyldte det til Forsamlingen kort tid efter Bonacic bill fik en positiv stemme. Begge regninger ville se poker kategoriseret som en færdighed-baserede spil, snarere end et spil om held, og ville åbne dørene op for iPoker-licenser i staten. I henhold til forslagene, der vil være i alt 11 licenser, der er tilgængelige for NY operatører, der hver koster $10 millioner, mens de erhvervsdrivende skulle betale 15% i skat af deres bruttoindkomst gaming udbytte til staten zynga poker como ganar trofeos.
Bonacic ' s poker lovforslag blev vedtaget i Senatet med en stor margin sidste år, kun for at bliver erklæret "død" i den Samling af Pretlow på grund af en rapporteret af manglende støtte zynga poker comment ajouter des amis. Men i hans seneste interview, NY Assemblyman sagde, at han ikke kan se, at du flytter regningen vil blive mødt med megen modstand nu, selv om han indrømmer, at der stadig er nogle, der er imod den idé har du nogensinde potten i poker. Han tilføjede også, at han gerne ville se live cardroom poker på det foreslåede NY racinos og kasinoer, der også er godkendt af staten..