Bedste gratis poker turnering ur

bedste gratis poker timer ios

Forudsigelse: Steelers 27, Bengals 23 Colts på Browns Tale om AFC North, modig Cleveland Browns er stadig i jagten på at vinde divisionen bedste gratis poker turnering ur. Begge fyre gjorde praksis i denne uge, så der er øget håber, at de kan passe til spillet.
Men hvis linjen forbliver, behøver ikke bekymre sig om antallet Philly ' s om bedste gratis poker timer ios. En frygtelig Uge 13 har i mig tilbage et par spil nedenfor .500 bedste gratis poker app timer. Det offentlige kunne lære stærkt på vej hunde på spillet, før Miami udtaget dem 38-0. De Bolte, som i øjeblikket holder det første AFC Wild Card spot, men de ønsker ikke at tabe terræn med en morder ' s række af kampe forude.
14 point er en masse at give op, især til et team, der er desperate for at bo i NFC South race red hot poker frøspiring. Den Texans er stærkt begunstiget til at tage ned i Jacksonville, så Indy kommer ikke til at tage nogen chancer, så Houston til at lukke hullet på dem red hot poker frøformering.

Indianapolis Colts er klar til at vinde AFC South med en sejr mod de Brune og en Houston Texans tab mod Jacksonville Jaguars. De ønsker ikke at tabe dette spil, og få slået tilbage med resten af holdene at indhente i AFC Wild Card race. Jeg ved, var jeg hælder til de Regninger, hvis det flyttet op til 11, men da de er favoritter, ved kun 9,5 point nu, at jeg ændrer min pick og tage Broncos.