Jin qian wa slot demo

jin ji bao xi endeløse treasure slot anmeldelse

UK gambling og reklame lovgivere har været tvunget til at gentage advarsler til gambling operatører med hensyn til deres forpligtelser, for ikke at fremme deres forretning til børn. På fredag, den BRITISKE Gambling Kommissionen udstedte en "regler påmindelse" til sine licenstagere, med de to øverste elementer, der "gambling reklamer på football club websites" og "gambling logoer på unge under 18 år fodbold skjorter." Denne påmindelse fulgt i hælene af en BBC-rapport, at der fandt gambling firma logoer på hjemmesiderne for 15 fodbold klubber fra Premier League, Championship, League One og den Skotske Premier league jin qian wa slot demo.
Disse væddemål logoer dukkede op på sider, der tager sigte på de klubber' junior-tilhængere, og som er indeholdt links, der førte direkte til betting sites jin ji bao xi endeløse treasure slot anmeldelse. Mange af de steder, fjernet knyttet logoer efter at være blevet kontaktet af BBC, men Shabnum Mustapha, medier og public affairs manager på den engelske Advertising Standards Authority (ASA), fortalte Beeb, at ASA ' s compliance team ville være at skrive til ligaer "til klart at redegøre for vores overvejelser på dette område." ASA var blandt de regulerende myndigheder nævnt i UKGC påmindelser, som var Udvalget for Reklame Praksis (CAP), som advarede om, operatører i oktober sidste år for at rense alle børn-venligt markedsføring af deres reklamer jin ji bao slot maskine. Virksomhedernes brug af gambling links på deres klubber' junior sider er alle mere WTF i betragtning af, at det kun var her i januar, når flere operatører blev offentligt irettesat i lokale medier for den samme type af screwup. Som led Football Association til at indgive anklager mod TGP Europas Fun88 brand. Det er ikke ligesom de klubber, der ikke forstår de potentielle konsekvenser jin long 888 slot maskine. Den UKGC gentog sin forpligtelse til at beskytte børn fra gambling markedsføring eksponering bare denne sommer, mens det BRITISKE Labour-Parti har svoret, at den vil forbyde alle fodbold gambling sponsorering skal det nogensinde komme tilbage til magten poker sætning.

Den UKGC er fredag advarsel lukkede med en påmindelse om, at nye regler træder i kraft den 31 oktober, omfatter "hårdere indsats" for gambling operatører, der bryder regler eller brud consumer law når du ringer kryds og tværs anelse om. I juni UKGC ' s nye administrerende DIREKTØR Neil Mortensen advaret af en "nådesløs optrapning" i økonomiske sanktioner over for virksomheder, der ikke kan demonstrere en evne til at lære af deres fejl. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre .