Hvordan ikke at miste i roulette

hvordan ikke at miste på roulette

Jeg formåede at fange op med ham, før han spillede sin sidste rolle i dette drama, og dette er hvad han havde at sige hvordan ikke at miste i roulette. Desværre, han ville gå ned af konkurrencen i de døende gløder af Dag 3 hvordan ikke at miste på roulette.

Han er en meget klog fyr. Så vil du få mennesker, der ikke vil boykot, fordi det vil være lettere at vinde, i løbet af denne periode hvordan til ikke at tabe i poker. Han har fået min vilje op og givet mig nogle kørsel. Jeg er hvor jeg ønsker at være; at jeg går frem med den hastighed, jeg ønsker at gå." Hvad gør du, når du tager en pause fra poker? "Jeg gør det ikke så tit, men når jeg gør, vil det normalt være køling med min kæreste.

Jeg har en anstændig følgende på Twitter, og jeg sender opdateringer der til at holde alle op for at fremskynde." Jeg kan se at du ikke har haft alt for mange live resultater? "Live-begivenheder er bløde, men de er svære at gøre konsekvent hvordan ikke at miste på poker. "Der er taler om en strejke, hvor vi boykot til et par dage. Det er en Catch 22 situation." Hvem inspirerer dig? "Min backer inspirerer mig.