Hvordan til fortjeneste fra gambling

hvordan at vinde roulette

DraftKings dominerer online marked med næsten $7 millioner i GGR i November til den gamle fjende FanDuel s $4,4 millioner, mens FanDuel dominerer land-baseret retail marked, bringe i $2,6 millioner i sin sport bog på Meadowlands Racetrack. New Jersey sports betting marked var der nærmer sig 1 milliard dollars i væddemål efter blot fem og en halv måneder af drift, som i December 1 hvordan til fortjeneste fra gambling.
FanDuel ' s land-baseret dominans kommer fra dens placering på Meadowlands, som ligger et stenkast fra MetLife stadium og giver uovertruffen adgang til New York markedet hvordan at vinde roulette. Sammen, DraftKings og FanDuel havde en andel på omkring to-tredjedele af markedet i November, som de udnytter deres brand anerkendelse og eksisterende DFS-afspiller databaser rækkefølgen af pokerhænder.
Online fortsætter med at være en central market driver, der genererer $14,4 millioner GANGE i November, næsten 68 procent af den samlede sejt træk rang af de vindende hænder i texas holdem. Men mens vinde svinger fra måned til måned, er de gode nyheder for markedet er, at betting volumen er vokset hver måned siden dens midten af juni-starten rang af texas holdem starthænder. FanDuel ejer PaddyPower Betfair sagde for nylig, at Meadowlands sports book var hurtigt blevet en af de største detail-betting forretninger i verden.
Ifølge nye tal offentliggjort af New Jersey Division af Gaming Enforcement (DGE), November blev en anden blomstrende måned for det nye marked. Det betyder, at det er meget sandsynligt, at det har allerede overskredet den 10-figur mark — og ingen fik endda at bang en gong.