Salas de poker que regalan dinero synd deposito

salas de poker online recomendadas

Fjorten tidligere hår stylister og negle teknikere på Cosmopolitan af Las Vegas' Violet Hour salon har indgivet en retssag i Clark County District Court mod resort ' s moderselskab salas de poker que regalan dinero synd deposito. Den 14 sagsøgerne, der stoppede med at arbejde på salon mellem Nov salas de poker online recomendadas. 30 og Jan. 31, er den påstand, Nevada Ejendom 1 LLC, moderselskab til Den Kosmopolitiske, undladt at give tilstrækkelig ventilation på salonen, hvorved arbejdstagerne udsættes for giftige kemikalier og sundhedsmæssige risici. Klagen, der var indgivet den April 24, beskylder virksomheden for svig, forsætlig påførelse af følelsesmæssig lidelse og senere opsigelse salas de poker online uruguay.

Sent onsdag, en repræsentant for ejendommen via e-mail, "Som et spørgsmål om virksomhedens politik, The Cosmopolitan of Las Vegas ikke kommentere på igangværende og aktuelle retstvister." "Sagsøgerne har arbejdet i en skadelige hule af giftige kemikalier i år, mens Den Kosmopolitiske' s ledelse har gentagne gange vendte det blinde øje til de mange klager, der med viden og med ønsket om, at klageren vil lide et alvorligt fysisk og eller følelsesmæssige skader ved at fortsætte med at arbejde i den Violette Time," retssagen sagde er det muligt at altid vinde på roulette. Retssagen sagde arbejdere har været udsat for formaldehyd og andre giftige kemikalier, da salonen åbnede i December 2010 er det muligt at slå online blackjack.

Arbejdstagere, der har lidt "aborter, alvorlige skader, at deres reproduktive systemer, kronisk skade på deres respiratoriske systemer," hovedpine, svimmelhed, ondt i halsen, angst, depression, søvnløshed, hoste, hvæsen, astma, tab af hukommelse og kvalme, retssagen sagde. Retssagen hævder, at Det Kosmopolitiske var udformet som en luksus ejerlejlighed.

Når det er åbnet, det var omdannet til et hotel-casino, retssagen sagde, og salonen var beliggende på 14 etage på en af de bygge tårne i et rum, der ikke var tilstrækkeligt udviklet til at rumme og korrekt ventilere en salon. er det muligt at slå blackjack.