Folding poker bord med lys

falsning texas hold ' em poker bordet

Søndag, 17 januar, 2016 – 1:05 pm ET Bank of America Stadium Charlotte NC-TV: FOX NFC Divisional Playoff Odds Seattle Seahawks +3 O44 Carolina Panthers -3 U44 Spejl, spejl på den fodboldbane, der vil være det bedste hold i slutningen af dagens kamp?Nej, men alvorligt, er dog, at disse 2 hold helt sikkert spejlbillede af hinanden, og det viser, for så vidt som statistik, beslutsomhed og er i "zone", når der udføres nøgle spiller i hvert spil folding poker bord med lys. Begge holdets quarterbacks er slående ens, da run og pass rorsmand og statistisk. Lad os se på Carolina ' s qb Cam Newton først falsning texas hold ' em poker bordet.

Her er hans 5-årige numre: CAM NEWTON 'S KARRIERE STATISTIK Nu, Russell Wilson' s 4-årige numre: KARRIERE STATISTIK Der er en lille forskel på grund af at være et år fra hinanden, men disse 2 marque spillere er næsten kloner. Der er betydelige forskelle på de andre positioner følg penge gambling vis. Seattle er 3 dybe på wide receiver, der kombinerer til 1.800 yards og 25 touchdowns, mens Carolina kun ligger blot 2 dybt på denne position med 1.200 m sammen med 13 scoringer.

Begge hold har startet kører ryggen og deres backups er bare, at gratis slots med bonus og gratis spins. Seattle har ingen tight end at tale om, mens Carolina har den anden bedste tight end i National Football League gratis slots med bonus heldig larry hummer. Udvalg: Carolina -3 Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.