Hvordan at fortælle

clay poker chips

Benjamin gjorde, som han fik at vide, at købe fem nye Scratchers og tage saldo fra den oprindelige gevinster i kontanter, mens hans far ventede udenfor hvordan at fortælle. Kommissionen underrettet ham om, at, ja, han var $5m rigere. Ifølge den retssag, Thomas gik til Los Altos Mobil station i oktober sidste år med hans 16-årige søn, Benjamin. Men Kommissionen ændret sin melodi af December 5, informere Thomas, at han var skyldige squat på grund af Kommissionen efter at have lært, at det var Benjamin der har købt billet i overtrædelse af Californiens lovgivning, som begrænser lotteri aktivitet til personer, der er 18 år eller ældre clay poker chips.

Når Thomas og hans søn kom hjem, de ridset billetter og opdagede, at den ene var en $5m vinder hvordan man kan fortælle en slot maskine er hot. Thomas er også sagsøge ejere af gas station, hvor den vindende billet hvordan at fortælle. Moralske af historien: send aldrig en dreng til at gøre en mands job gambling problem.
Thomas spurgte også sin søn til at hente nogle flere Scratchers med gevinster hvordan man kan fortælle en slot maskine vil ramt. I denne uge, Long Beach bopæl Menighed Thomas sagsøgt California State Lotteri-Kommissionen for at nægte ham en $5m jackpot han vandt fra en $20 Scratchers billet sidste år. Om ikke Thomas' suit er en succes, det må holde ham op om natten, vel vidende, at det hele kerfufflename kunne have været undgået, hvis han bare havde gået ind i butikken for sig selv hvordan til at tilbagekalde casino selv-udelukkelse singapore. Thomas påstår, at Lotteriet var i det væsentlige frit rullende ved at lade sin agent til at sælge sin søn en billet med ingen intentioner om at udbetale eventuelle gevinster.