Hvad er poker face betydning i tagalog

hvad er poker face virkelig om

"Jeg er stolt af alle vores engagerede team medlemmer, der til daglig forpligte sig til at give vores kunder med de bedste spil og lotteri oplevelser i verden, mens de resterende fokuseret på at levere vores finansielle mål." Endelig, Videnskabelige Spil Corporation detaljeret, at dens halve år driftsindtægter havde ramt $205.3 mio., hvilket var en stigning på 87.6% år-til-år, mens nettotab for de seks-måneders periode har haft bedre af lidt over 2,8% til $139.9 mio. Las Vegas-baserede Videnskabelige Spil Corporation fastslået, at dette andet kvartal var stigningen væsentligt hjulpet af en 3,5% forbedring af år-til-år i alt gaming indtægter til $457.2 millioner og kom trods en $8 millioner ramt af ugunstige valutakurser. "Vi opnåede år-til-år vækst i omsætningen i global gaming maskine salg, gaming systemer, tabel produkter og interaktive såvel som i Usa instant spil indtægter." For seks måneder til udgangen af juni, Videnskabelige Spil Corporation desuden rapporteret, at den samlede omsætning er vokset med 5,7% år-til-år at nå $1.49 milliarder med virksomheder fra gaming segment nå $863.6 mio. "Vores fokus på innovative nye produkter, kontinuerlig proces forbedring og finanspolitisk disciplin har gjort det muligt for os at vokse driftsindtægter og cash flow, der fører til en reduktion i vores nettogæld," læse en erklæring fra Michael Quartieri, Chief Financial Officer for Videnskabelige Spil Corporation hvad er poker face betydning i tagalog. For de tre måneder frem til juni 30, virksomheden har også erklæret, at der driftsindtægter steg med over 98% år-til-år til $117.3 millioner på grund af "indtægter vækst, en mere effektiv organisationsstruktur og lavere afskrivninger og amortiseringer" og bidrog til at skubbe sit nettotab ned med 24% til $39.1 mio.
Videnskabelige Spil Corporation yderligere forklaret, at dens tilskrives indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortiseringer for andet kvartal svulmede med 13% år-til-år til $314.8 millioner ud af en margin hvad er poker face virkelig om. Denne er forbedret med 3,3 procentpoint til 41,1% til at forlade det med kontant og tilsvarende til en værdi af $198.2 mio., hvilket var en 72% fremgang sammenlignet med sine stående ved udgangen af 2016 hvad er poker face betyder.

"På tværs af virksomheden, opretholder vi en laser fokus på implementeringen af vores strategier og udnytte vores mange muligheder," læs udtalelsen fra Sheehan, som først antaget sin nuværende position sidste år efter at have arbejdet som Administrerende direktør for Norwegian Cruise Line Holdings Limited hvad er poker face betyder. "Andet kvartal resultater repræsenterer vores syvende kvartal i træk med år-til-år vækst, herunder $169 millioner af cash flow fra driften som følge af de løbende forbedringer i vores spil, lotteri og interaktive aktiviteter," læse en erklæring fra Kevin Sheehan, Chief Executive Officer for Videnskabelige Spil Corporation gioo casino 20 gratis spins uden indskud.