Slot maskiner i nassau

bahamas

Sportingbet er til ophold i EU-lande Grækenland og Spanien, når de bliver fuldt reguleret, hvilket kan være senere på året slot maskiner i nassau.
Selskabets administrerende direktør Andrew McIver fortalte eGaming Review af planer om at bo i de to lande, når de er fuldt reguleret, efter selskabet offentliggjorde resultater for første halvdel af regnskabsåret, og også for de tre måneder indtil januar 31, tidligere i dag. "Vi har ikke trukket ud af Australien, da det var reguleret i 2008 bahamas. Vi var de førende på markedet før, og vi er stadig førende på markedet nu," McIver sagde online slot machines real money canada. "Regulering i Grækenland og Spanien ser ud til at være på vej, og disse er også steder, hvor vi er førende på markedet, så vi er ansøger om licenser der også." Dette var efter, at resultaterne viste, at Australien var stadig virksomhedens cash cow som indsatser steg med 5% og netto gaming indtægter oplever en stigning på 73% i andet kvartal online slot machines real money no deposit. I form af Europa, herunder de to lande, der er nævnt tidligere, netto gaming anmeldelse er steget med 4%. Dette var på trods af den dårlige økonomiske forhold i mange lande, især i Grækenland og Spanien online slot machines real money paypal.
Sports betting er et område, som sponsorer af Premier League-klub Ulve har at takke for, især i spil, der voksede med 27% for året til dato, og mobil, der tegnede sig for 10% af selskabets aktive kunder. Virksomheden stadig vil være venter spændt på at se resultatet af reguleringsmæssige regimer i forskellige Europæiske lande, men til at beskrive virksomheden som bullish ville det ikke være langt forkert. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.