Hvilke stater har legaliseret online gambling

som staterne har juridiske online poker

aming og lotteri tjenester og produkter, der udbyder International Game Technology Plc (IGT) sagde tirsdag, at den konsoliderede omsætning faldt med næsten 1,5 procent år-til-år til ca US$1.20 milliarder i andet kvartal af 2018, i forhold til US$1.22 milliarder i samme periode året før.et indkomst, der kan henføres til IGT var næsten US$161.5 millioner i andet kvartal i 2018, i forhold til et tab på ca US$290 millioner i samme periode året før hvilke stater har legaliseret online gambling.
Det omfattede DKK 173 millioner af netto kursgevinst, selskabet sagde, tilføjer, at den justerede nettoresultat for perioden var på dkk 57 mio.djusted indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering (EBITDA) blev DKK 441.8 millioner, op på 4,2 procent i forhold til US$423.7 millioner i andet kvartal i 2017 som staterne har juridiske online poker. Selskabet sagde i en pressemeddelelse stigning i justeret EBITDA blev på grund af "solide globale lotteri resultater og disciplineret operationelle forvaltning" hvilke stater har legaliseret online poker. Nordamerika gaming installeret base steg sekventielt, og vi har en spændende rolleliste af nye, til-salg-hjuls video spil der kommer på markedet i andet halvår," sagde Marco Sala, administrerende direktør for IGT, i en forberedt erklæring i tirsdagens udgave.lberto Fornaro, IGT ' s chief financial officer, blev også citeret i den udgivelse som at sige, at firmaet var at opretholde sin fulde år effektivitetsestimater baseret på resultatet for de første seks måneder af 2018 hvilke stater har legaliseret gambling.
"Bedre end forventet justeret EBITDA-vækst på 10 procent i første halvår, og vi øge vores fuld-år udsigterne for den underliggende forretning," sagde han værdien af et es på blackjack kryds og tværs anelse om. "Som et resultat, vi er i stand til at absorbere den negative effekt af omregning af fremmed valuta og vedligeholde justeret EBITDA vifte af US$1.700 mio US$1,780 millioner i 2018." rokerage Deutsche Bank Securities Inc sagt på en tirsdag bemærk, at IGT havde sendt "stærkt andet kvartal 2018" resultater .

Vi mener, IGT fortsat er en billig måde at kapitalisere på: en udvidet og godt modtaget gaming hardware og content-bibliotek i en sund indenlandske [AMERIKANSKE] gaming miljø, globalt lotteri vækst i tilstedeværelsen af store lotteri kontrakt stabilitets - /landingsbane, en fortsat international gaming udvidelse; og hurtigere skønsmæssig frie cash flow generation," skrev analytikere Carlo Santarelli og Danny Valoy værdifulde casino filipino mønt værdi. International enhed salg faldt 13 procent år-til-år på grund af lavere udskiftning aktivitet (latinamerika), som udskiftning af enheder var nede på 24 procent år-til-år, mens udvidelsesenheder klatrede 66 procent år-til-år," bemærkede Deutsche Bank i sin mandag til efterretning. værdien af et es på blackjack kryds og tværs anelse om.