Værdien af blå poker chips

værdien af blue chips i poker

PokerStars fortsætter med at blive partner med hensyn til Effektivt at Give (REG) lovede at donere alle turnering gebyrer for $25.000 World Championships of Online Poker High Roller til effektive velgørenhedsorganisationer.
Lige siden Philipp Gruissem mødte et samfund kaldet den Effektive Altruists (EAs), og besluttede at oprette non-profit Hæve til Effektivt at Give (REG), der har været en ulmende sous-vide af en hjerte-v hovedet debat i poker fællesskabet. Gå med dit hjerte.
Når det kommer til at være velgørende, går du med dit hjerte eller din chef?For mange år, er svaret, for poker, var enkelt. For anden gang i år, verdens største online poker rum, er partnering med REG for at donere alle turnering gebyrer for den kommende $3m GTD af $25.000 High Roller-som en del af World Championship of Online Poker (WCOOP), og vil også matche $50,000 med en speciel PokerStars donation værdien af blå poker chips. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre værdien af blue chips i poker.
PokerStars er blevet mere involveret med REG siden underskrivelsen bestyrelsesmedlem Igor Kurganov som medlem af Team Pro værdien af casino chips af farve. Kurganov s beau, og kolleger Team Pro, Liv Boeree, er også på REG bestyrelsen. Parret vandt $10,000 No-Limit Hold ' em Tag Team Championship ved World Series of Poker (WSOP), og der blev doneret halvdelen af deres $136,982 pung til effektive velgørenhedsorganisationer.$25k WCOOP High Roller begynder Sep 21-15:00 (ET) værdien af et es på blackjack. I Foråret, Alexandr Trofimov vandt $702,659 første præmie på $25k Spring Championship of Online Poker (SCOOP) High Roller, og PokerStars donerede $109,000 til REG.