Hvor er poker værelser

hvor er de fleste spilleautomater har lavet

Den Asiatiske Racing Føderation (ARF), en gruppe af hest racing styrende organer i Asien, er at lægge pres på regeringer til at øge sikkerheden foranstaltninger i løbet møder for at hjælpe med at forhindre ulovlig betting i disse arrangementer. ARF 's holdning er klar: hvis en online betting selskab ønsker at tilbyde væddemål på et specifikt hest racing begivenhed, de har brug for at få tilladelse fra den begivenhed' s intellektuelle ejendom ejere hvor er poker værelser.

Ifølge ARF, uautoriseret internationale indsatser operatører er i horning på racing action i Hong Kong, Australien, New Zealand og Singapore uden at betale for det privilegium hvor er de fleste spilleautomater har lavet. ARF Generalsekretær Andrew Harding mener operatører har brug for den nødvendige grønne lys fra et lands racing industrien til at tilbyde væddemål på deres løb hvor er poker chips. "Hvis en indsatser operatøren ønsker at tage væddemål på et lands løb, så er det første skridt bør være at afgøre, om det er acceptabelt, at racing-industrien, der er at sætte på showet," Harding sagde. Den tidligere senior Australske executive gav New Zealand Derby og Singapore KrisFlyer som eksempler på løb, der ejes af deres lands respektive racing organisationer hvordan at bagt clams casino. Hvis nogen ønsker at tjene penge på at satse på dem, "så får tilladelse til at gøre det." Processen med at luge ud uautoriseret internationale betting firmaer er allerede begyndt i Australien efter at Premierminister Tony Abbott har oprettet en arbejdsgruppe, der skal udrydde operatører, der fortsætter med at tilbyde væddemål på Australske sportsdirektør.

Harding mener, den samme procedure bør vedtages internationalt. Federation sagde også, at det ville holde et vågent øje på weekendens løb i Hong Kong, der er almindeligt menes at være en af de største dage i racing kalender hvordan at gøre store penge i blackjack. Omsætningen ventes at nå op over HK$1 milliard dollar, eller omkring $156 mio.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvordan til at gøre indsatser i craps.