Gambling båd i st. charles

mo

I sin sidste del af 2017, Bedre Kollektiv har erhvervet aktiver Goal.pl Gruppe, i et forsøg på at udvide sin tilstedeværelse på det regulerede polske marked gambling båd i st. charles. Den endelige erhvervelse markerer den ottende største del af året, indgåelse af virksomhedens stærke M&A-strategi i 2017.

Selskabet oplyste, at opkøbet af den populære polske gruppe vil bidrage yderligere til den langsigtede strategi om at udvide sin tilstedeværelse i Eu-regulerede markeder. Selv om mange sports betting selskaber, der er trukket ud af det polske marked sidste år, Bedre Kollektiv ønsker at udnytte regionens voksende økonomi og regulering af sports betting industrien mo. Grundlagt tilbage i 2002, Goal.pl Gruppen består af over 15 domæner, har over en million besøgende om måneden på grund af det engagere sig vædder indhold, at den kan tilbyde, såsom bookmaker oplysninger, iGaming fællesskaber og sports betting tips kan du hæver dig selv i poker. Michal Kopec, Leder af M&A på Bedre Kollektiv, kommenterede: "Vi er meget glade for at kunne annoncere dette køb.
Vi ser en masse potentiale i sports betting sektor i Polen, og vi er overbeviste om, at med 2018 World Cup lige rundt om hjørnet, og nye aktører, der ansøger om polske sport betting licenser, vil vi være i stand til at drive denne forretning fremad kan du hæve indsatsen i poker. "Goal.pl Gruppe tidligere ejer har gjort et stort stykke arbejde i at udvikle deres netværk, og vi er ivrige efter at tilføje vores egen ekspertise til at bringe de websteder til det næste niveau kan du hæve to gange i poker. Plus, efter at syv andre opkøb på tværs af Europa i 2017, jeg er personligt meget glad for, at lukke ud af året med en aftale, der bliver indgået i mit hjem nation af Polen." I mellemtiden i Polen, det har været annonceret, at de Nationale offentlige anklager, Bogdan Święczkowski, har besluttet at genåbne en 2006 – 2011 undersøgelse af gambling skat uregelmæssigheder, der havde været lukket i løbet af Brosme administration..